Construint somnis

BLOG

13/03/2016

Forestal · Disseny de jardins · Construcció de jardins.

Empreses de Girona que facin instal•lacions de tancats amb pals o estaques per a jardí, parcel•la, terreny o hort.

Si volem tancar un terreny, horta, un parc infantil, una zona de esbarjo i  no sabem quines empreses de la província de Girona s’hi dediquen,  podem comprovar com Jardineria Albert ofereix serveis professionals en instal•lació i muntatge de tancats de parcel•les, tancats per animalstanques de jardí de tota mena des fa molts anys.

Piscina-tancada-amb-pals-de-fusta

Opcions i tipus de tancats amb tanques amb pals de fusta o estaques que es poden posar a Girona.

  • Tancaments amb fusta tractada, bé siguin pals o fustes planes. Pals per a fer tancats tractats i preparats per exteriors amb autoclau. També es treballa la travessa de tren per a tancats.

tancaments-pals-fusta-tractada-girona

  • Tancaments amb fusta i pals de pi i castanyer. Les tanques amb pals de fusta de castanyes o pins, son molt útils per a tancats de hípiques per a cavalls, clavant les estaques de fusta a terra i amb travessers horitzontals.

  • Tanques amb pals de tub de ferro plastificat, galvanitzat o pintat, clavat al terra amb ciment porland. Entre pal i pal es pot posar tot tipus de malla o reixa amb forat quadrat petit, rombe, hexàgon gros ( malla galliner ), reixat de filferro plastificat, soldat, electrosoldat, d’ inoxidable.  També es fan servir per delimitar i tancar el perímetre o voltant de zones de piscines i pistes esportives com tenis, pàdel o futbol, finques urbanes o rústiques, zones de bosc, feixes, zones residencials, parcel•les industrials

Tancats-valles-metaliques-gironaVallat-de-ferro-finques-parceles-girona

Xarxa-tancat-ferro-filferro-tancaments-girona

Tant els tancaments amb pals de fusta com els tancats amb pals tubular de ferro clavat al sol, poden anar units amb malla o xarxa galvanitzada per tancar, protegir i evitar que el bestiar o galliner fugi. Amb el filat elèctric de pastor per a tancar xais, cabres, burros, vedells, vaques, cavalls, eugues i granges de bestiar.

  • Tanques metàl•liques de jardí amb planxa en forma de llibret i valles de ferro amb xapa d’acer corten amb forats, és a dir perforada per a jardí i zones d’esbarjo.

tancat-jardi-metalics-decoratiu-girona

  • Tancats amb pals de ciment “porland”- formigó.Fer tancaments amb pals o estaques de porland, tot i que es pot fer perfectament, és una modalitat en desús.  Exactament, no sabríem dir-ne els motius, però possiblement, degut al excessiu pes per al seu transport i col•locació, malgrat la durabilitat pugui arribar a ser de molts anys.

Autor: Albert Font Serra- Tècnic Jardiner

Articles Relacionats

SOBRE EL BLOG

ALBERT FONT SERRA: Apassionat de la jardineria. Identifica amb faciliat les necessitats per a cada client i proposa les millors solucions en cada cas. Aquí, en aquest blog, hi trobareu suggeriments i propostes per dissenyar, construir, mantenir i renovar el vostre jardí.

CLASSIFICACIÓ D’ARTICLES PER PARAULES CLAU

ACTIVITAT A FACEBOOKCONTACTA'NS

Escull la forma que més prefereixis i en parlem. Fins aviat i gracies per el teu interès!

PARLAR

Móbil 659 414 653

ESCRIURE

Email:

Per enviar el formulari accepta les condicions d'ús i política de privacitat

UNEIX-TE A LA NOSTRES XARXES SOCIALS